Menu
  •  
  •  
  •  

Portdance PD508 Polka

€ 119,95 (inc 21% BTW)
+
Portdance
€ 119,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Portdance PD508 is een unieke dames dansschoen met opvallend ontwerp, geschikt voor onder andere Latin, Salsa, Tango en Swing. Deze dansschoen is gemaakt van zwart Nubuck leer met witte stippen. De rode binnen- en buitenzool geeft deze dansschoen een speelse uitstraling.

Dit is een vrij dicht model wat veel ondersteuning biedt. Tegelijkertijd zorgt de open neus en diverse uitsparingen voor een vrouwelijke look. Ideaal aan deze dansschoen is dat hij geen veters of gespen heeft, waardoor hij zeer gemakkelijk aan- en uit te trekken is.

De dansschoen is gevoerd met zacht leer voor een comfortabele pasvorm die zich mooi naar de voet zal vormen. Door de suède zool kan er soepel en met voldoende grip gedraaid worden. Verkrijgbaar met een smalle 5 of 7 centimeter hak met een breder oppervlakte voor extra stabiliteit.