Menu
  •  
  •  
  •  

Nueva Epoca Mable met suede zool

€ 189,95 (inc 21% BTW)
+
Nueva Epoca
€ 189,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De Nueva Epoca Mable is een mooie dansschoen, uitgevoerd in hoge kwaliteit wit satijn. Deze dansschoen heeft een zacht voetbed en comfortabele 6 centimeter hak. Dit maakt deze dansschoen een prachtig model om te dragen tijdens een bruiloft. Daarnaast is het ook mogelijk om het witte satijn te verven. 

Door de gekruiste bandjes sluit deze dansschoen stevig aan rondom de voet. Dit model is door de verstelbare bandjes met drukknoop sluiting uitermate geschikt voor voeten met een hoge wreef. Deze satijnen dansschoen heeft een suède zool, waardoor hij zeer soepel danst op speciale dansvloeren. 

Dit model is naast bruidsschoen ook geschikt voor diverse dansstijlen, waaronder Salsa en Latin. De ‘Mable’ dansschoen is ook verkrijgbaar met een lederen zool, waardoor de schoen ook buiten gedragen kan worden. Nueva Epoca is een favoriet dansmerk onder amateur en professionele dansers.