Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant Salsa schoen voor Dames 141-058-420

€ 112,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant Dansschoenen voor Dames 141-058-420 zijn veelzijdige dansschoenen geschikt voor onder andere Latin, Salsa en Tango. Dit model met peeptoe en opengewerkte voorkant geeft de schoen een klassieke en trendy uitstraling. De neus bestaat uit drie op elkaar liggende vleugels die zich zullen vormen naar de voet. Deze dansschoenen zijn gemaakt van zwart leer en platinum suède met een antiek zilver folie effect. Deze combinatie van verschillende materialen geeft de schoen een speels uiterlijk. 

De gekruiste enkelbandjes, die ook om de wreef gedragen kunnen worden, zijn oneindig verstelbaar, waardoor de schoen altijd goed rondom de voet zal aansluiten. Het speciale drukknoop systeem zorgt ervoor dat de bandjes snel los en vast gemaakt kunnen worden.

Deze Diamant dansschoenen hebben een normale breedte en een slanke naaldhak van 7,5 centimeter. Door de antibacteriële en vochtabsorberende microvezel binnenvoering voelt deze dansschoen verrassend comfortabel aan. Door de suède zool kunt u extra soepel kunt draaien op de dansvloer. Voor de suède zool raden wij u een bijpassende Diamant schoenborstel aan om de levensduur van uw dansschoen aanzienlijk te verlengen.

Ook verkrijgbaar in het zwart-rood.

 

  • Peeptoe
  • Naaldhak 7,5 centimeter
  • Suede zool