Menu
  •  
  •  
  •  

Merlet

Merlet

Er zijn geen producten in deze categorie.

Merlet - Salsaschoenen voor dames

Merlet is een Frans merk opgericht in 1974 in Frankrijk. Al jaren stopt Merlet al hun passie, kennis en energie in het produceren van dansschoenen, waaronder Salsaschoenen. Tijdens het produceren van Salsaschoenen wordt voortdurende gestreeft naar perfectie en een hoge kwaliteit. Merlet heeft een permanente collectie bestsellers. Deze Salsaschoenen zijn tijdloos en al jaren geliefd binnen de danswereld.

Merlet Salsaschoenen voor dames zijn ontworpen met hoge kwaliteit. Deze dansschoenen hebben verschillende hakhoogtes en designs. Ze variëren van klassieke modellen tot meer uitgesproken schoenen. Hierdoor is er voor iedere danser iets wils. Alle schoenen zijn gemaakt van leer of suède. Deze materialen zorgen ervoor dat de Salsaschoenen gemakkelijk aansluiten rondom de voeten en comfortabel aanvoelen. Daarnaast zijn ze voorzien van een suede zool, waardoor draaien en glijden gemakkelijker gaat.

Merlet vindt het belangrijk om nieuwe technologieën toe te blijven passen. Daarnaast proberen ze zich contant aan te passen aan de behoeften van dansers op elk niveau. Hierdoor blijven ze vernieuwen en zichzelf ontwikkelen.

Meer