Menu
  •  
  •  
  •  
Prijs
Kleur
Schoenmaat
Hakhoogte
Model schoen
Materiaal
Zool

Diamant supadance

36 72 108 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Uitverkocht
Supadance 1542 Diamant Huidskleur
Supadance is momenteel niet leverbaar. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie. Supadance 1542 dansschoenen zijn geschikt voor vele danstijlen zoals Latin en Salsa en hebben een gesloten neus. Deze dansschoenen zijn gemaakt van zwart satijn en zijn bewerkt m... Meer
€ 184,95
€ 184,95
36 72 108 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Diamant - Salsaschoenen voor dames

Diamant is een internationaal merk met zijn basis in Duitsland. Het merk Diamant is uitgegroeid van een kleinschalig familiebedrijf tot een bedrijf met inmiddels wereldwijde bekendheid. Alle schoenen van Diamant worden met de handgemaakt. Hierdoor wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit en detail. Salsaschoenen van Diamant worden enkel gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast streeft Diamant ernaar om constant te blijven vernieuwen en hierdoor de hoge kwaliteit vast te houden.

Diamant heeft een brede collectie met veel verschillende modellen salsaschoenen. Hierdoor richt Diamant zich op iedere danser en verschillende type voeten. Zo is er voor iedereen een perfect paar salsaschoenen van Diamant te vinden.

Bijna alle schoenen van Diamant zijn gemaakt van leer. Hierdoor sluiten de schoenen snel en gemakkelijk aan rond de voeten. Daarnaast hebben de meeste Salsaschoenen van Diamant een suede zool, waardoor draaien soepel gaat en je genoeg grip hebt op verschillende ondergronden.

Salsaschoenen van Diamant variëren in model, kleur en hakhoogte. Er is keuze uit elegante, klassieke modellen of uitgesproken schoenen met veel kleur. Daarnaast beschikt de collectie over salsaschoenen met verschillende hakhoogtes. Hierdoor is Diamant geschikt voor zowel beginnende - als gevorderde dansers.

Meer