Menu
  •  
  •  
  •  
Prijs
Schoenmaat
Kleur
Materiaal
Breedte
Hakhoogte

Brede voeten supadance

36 72 108 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Uitverkocht
Supadance 1544 Zwart
Supadance is momenteel niet leverbaar. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie. Supadance 1544 dansschoenen zijn chique dansschoenen, erg populair onder gevorderde dansers. De schoenen zijn versierd met echte Swarovski-steentjes, die een mooi contrast vormen... Meer
€ 204,95
€ 204,95
Uitverkocht
Supadance 1544 Huidskleur
Supadance is momenteel niet leverbaar. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie. Supadance 1544 zijn chique dansschoenen, erg populair onder gevorderde dansers. De schoenen zijn versierd met echte Swarovski-steentjes. Deze dansschoenen hebben een hak van 6,5c... Meer
€ 204,95
€ 204,95
36 72 108 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Dames - Brede voeten

Salsaschoenen met een brede pasvorm vind je bij Salsaschoen.nl. De collectie bestaat uit een ruim aanbod modellen en merken, zoals Werner Kern of Diamant. Al deze merken werken enkel en alleen met topkwaliteit materialen. Hierdoor sluiten de Salsaschoenen mooi aan rond de voeten en zijn ze duurzaam in gebruik.

De meeste brede modellen zijn onderdeel van de comfort lijn. Deze lijn biedt Salsaschoenen met een extra breed en ondersteunde voetbed. Het voetbed is extra zacht en heeft een verhoogde voetboog. Hierdoor voelen de schoenen erg comfortabel en ondersteunend aan op de dansvloer.

Brede modellen Salsaschoenen zijn verkrijgbaar in meerdere modellen, kleuren en designs. Hierdoor is er voor iedere danser genoeg keuze en mogelijkheden.

Meer