Sneakers

Speciale salsasneakers bieden je steun en flexibiliteit wanneer je dat nodig hebt, en dat zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier kunt bewegen, zonder blessures op te lopen. Het voordeel van danssneakers ten opzichte van gewone sneakers, is in eerste instantie dat dansschoenen enkel en alleen gemaakt zijn om op te dansen, terwijl gewone schoenen doorgaans alleen lekker hoeven te lopen. Dansschoenen worden gemaakt van geschikte materialen die duurzaam zijn in het gebruik. 

Sasa danssneakers hebben over het algemeen een spinpoint onder het voorste deel van de zool, waardoor draaien heel gemakkelijk gaat. Ook kun je kiezen voor een suede zool waarvoor deze fijn draait en buigzamer is. De buigzaamheid vind je ook terug in de splitzool. Hierbij bestaat de zool uit twee delen waardoor de voet optimaat kan afwikkelen en strekken.

Danssneakers zijn ook vaak gemaakt van speciale materialen zoals mesh, die ervoor zorgen dat uw voeten kunnen ademen. Voor meer comfort kunt ook kijken naar de demping van een schoen. Dit vindt u terug in de dikte van de zool of in de binnenzool met memory foam.

Bij Salsaschoennl verkopen we danssneakers van verschillende merken zoals Portdance en Rumpf. Al onze danssneakers zijn afkomstig van de beste dansmerken zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. 

Snel zoeken

Wis alle filters

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2021 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender