Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

22 apr Welke dansfeesten kun jij mij aanraden?

Je bent van harte uitgenodigd om mijn lijst hieronder aan tevullen. Want waar ik van plan ben naar toe te gaan deze zomer dat smaakt voor mij naar meer, veel meer.

Mijn eerste tip: Koop deze maand nog een full-pas voor hetSummersalsa festival in Nijkerk.  50 Eurois echt goedkoop. Dit belooft een festival van grote klasse te worden, georganiseerd door DJ André en Salsaeslavida bekend door de Salsa Domingo's in Harderwijk en Zeewolde.

Ik zelf ben gek op congressen. Er worden veel workshopsgegeven, je krijgt eigenlijk teveel leerstof ineens en daardoor blijft er maarweinig van hangen in je lange termijn geheugen. Maar wat mij zo bijzonderaantrekt in die workshops is dat zij gegeven worden door “Toppers”. Zij komenvaak van over de hele wereld. Topdansers en instructeurs die naam hebbengemaakt. Zij brengen vernieuwingen en laten zich van hun beste kant zien. Voormij een voorbeeld en een eer ze te mogen ontmoeten en te leren kennen. Vaakworden er ook workshops gegeven in andere soms onbekende dansstijlen. Echt eenmust voor de echte dansliefhebber. Zo ben ik begin dit jaar naar Braziliëgeweest voor het “Berg LambaZouk  congress”te Porto Seguro en ben naar huis teruggekeerd met een ander gevoel en kijk ophet dansen. Ik noem het de “nietige belangrijke zaken” die de top professionalsje kunnen bijbrengen. Ook niet onbelangrijk is de sfeer die gecreëerd wordtdoor de bezoekers die net als ik dezelfde passie delen. Van 1 t/m 4 mei  ga ik naar Barcelona. Mijn 4e buitenlandsecongres.

Oké maar nu terug naar mijn Blog artikel!

Waar ik graag heen ga, zeker als het mooi weer is zijndansfeesten in de open lucht. Daar kan ik echt van genieten. Lekker buitendansen overdag in de zon of ‘s avonds onder een zwoele sterrenhemel.
Neem bijvoorbeeld Dias Latinos in Amersfoort, Het Westergas terras inAmsterdam,  het strand in Scheveningen,Kijkduin, Zandvoort en Noordwijk en niet te vergeten de Nijmeegse vierdaagsefeesten. Mijn voeten beginnen nu al spontaan te bewegen op de Bachata die ikhoor uit mijn geluidsinstallatie. Ik kan de gehele dag wel over dansen blijvenschrijven. Maar genieten doe je niet thuis achter de computer. Buiten is het leven. 

Geniet en dans! Dus hierbij mijn zomer uitgaans- to- do lijstje:

En heb jij nog meer must 2go party’s? Deel ze met mij, and Make My Way.

*Latin Festival Alkmaar 28 mei
* Summer breeze latin nights iedere donderdag van af 1 mei t/m sep
* Summer Salsa Congress 4 t/m 6 juli
* Salsa Beach Festival Noord Wijkerhout 11 t/m 13 juli
* Latinfeesten 4Daagse Nijmegen 13 t/m 19 juli
* Dias Latinos Amersfoort 15 t/m 17 aug (als dit nog doorgaat)

Dirk van den Berg

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender