Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

28 mei Voetjes op de vloer

Voel mij altijd wat vrouwelijker als ik de dansvloer bewandel met een hakje. En 't lijkt dan ook of ik beter dans. En een boost aan zelfvertrouwen is altijd welkom. Nu ben ik een schoenengek - vrienden noemen mij wel eens kleine Imelda - maar ik vind speciale dansschoenen onontbeerlijk. Of dat nu met kleine, hoge of zonder hak is. Mijn lessen en workshops doe ik altijd op dansgympen. Besparen mij blaren en pijnlijke voeten. Op een feestje sieren salsaschoenen mijn voeten. Kleur en model matchend met de rest van mijn outfit. Daar word ik blij van.

Nu salsa zo populair is, is de keuze aan schoenen ook enorm. Ik heb pas 6 paar dansschoenen speciaal voor salsa gekocht. En dan let vooral op comfort en of ik ze mooi vind. Als je nooit op hoge hakken loopt, vraag je dan af of dansen op hoge hakken wel jouw ding is. Hoge hak betekent alleen elegant als je er ook mee uit de voeten kunt. En of je nog een poot om op te staan hebt de volgende ochtend;) Goede demping is fijn voor je voorvoet. Stevige bandjes zorgen ervoor dat je schoen aan je voet blijft bij iedere move en spin die je maakt. Een open schoentje met veel bandjes over je voorvoet zorgen vaak voor tenen die niet op hun plek blijven. Erg oncomfortabel. Dans je op een houten vloer die enkel en alleen voor dansen wordt gebruikt? Dan komt een suède zool goed tot zijn recht. Je draait, spint en flowt dan moeiteloos. Maar ga ik ergens dansen en weet ik dat de vloer slecht is, dan laat ik mijn mooiste dansschoentjes thuis. Zonde, want die draai je echt aan gort. Ik doe dan een paar schoenen aan met een gladde - leren - zool. Ieder nadeel heeft z'n voordeel; scheelt mij grote tas voor extra paar schoenen.

Kwaliteit dansschoenen onderscheiden zich duidelijk van schoenen uit de gewone schoenenwinkel. Helemaal niks mis met dansen op gewone stappers. Zeker niet als je 'makkelijke' voeten hebt. Maar je hebt er maar 2 voor je hele leven. Best fijn als ze dat pijnloos en in schoonheid blijven doen. Ook je voeten worden ouder. Dus draag je voeten op handen. Vertroetel, verwen en verzorg ze af en toe. Ook met mooie én vooral goede schoenen. 

DansElsje

 

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender