Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

15 apr Surf & salsa

Blog 3 Salsaschoen.nl

15 april 2014

Blogger: Danselsje

Titel: Surf & salsa

Tekst voor publicatie:

Superhandig internet, maar mijn surfen gaat met veel vallen en opstaan. Vind niet altijd even snel wat ik zoek. Komt vast omdat ik beetje anders denk en praat; gebruik veel ouderwetse woorden. Last van ’n leesdier? Maar zelfs ik vind uiteindelijk wel wat op het web. Zeker ook over latin/salsa. En eerlijk toegeven, zoek nu ook vaker naar nu ik aan ’t bloggen ben voor salsaschoen.nl Zo ontdekte ik laatst ’t Latin Emagazine op Facebook. Schrijven over van alles en nog wat; dansers, muziek, films, feesten, festivals. Natuurlijk hebben zij ook een site en zelfs een app. Vanaf nu onder mijn favorieten naast de app van latinnet; de SALSA APP. Die vertelt je waar alle dansfeesten in en rondom de plaats die jij opgeeft, zijn. Echt allemaal van klein tot groot. En als ik lekker luister naar Salsa internet radio-app, want salsa = muziek… dan oefen ik soms op nog wat met de slasasteps-app. Jij nog goeie app of t@p in de aanbieding?

https://www.facebook.com/LatinEmagazine

http://www.latin-emagazine.com/

https://www.facebook.com/latinnet

http://salsa.latinnet.nl/

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender