Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

02 mei Summer Breeze!

Hallo Allemaal!

Leuke Koningsdag gehad? Die van mij was heerlijk. Alleen al omdat het weer mee zat!
Wij zijn met een groepje naar Haarlem gegaan. Op een van de pleinen werd heerlijke salsamuziek  gedraaid en iedereen was aan het dansen. Te leuk om waar te zijn. En voor te toeschouwers enorm leuk om naar te kijken als je zelf niet danst.
Ook nog even langs mijn vertrouwde Latin café Kokonoché geweest waar al mijn mede danscursisten even langskwamen.

En toen was het alweer bijna 1 Mei! Tijd voor…………….SUMMER BREEZE!!!!!
Donderdag 1 Mei is de kick off! Meer dan vier maanden lang elke donderdagavond op het westergasterras. Dansen in de openlucht. Hoe fantastisch!

 Ik ga proberen te beschrijven hoe ik dat de eerste keer ervaren heb.
Mijn beste vriendin en ik hadden met pijn en moeite besloten om toch eens een kijkje te nemen bij Summer Breeze. We dansten op dat moment (augustus 2013) ten slotte nog maar een paar weken en vonden het best eng. Met versterking van nog twee vriendinnen kwamen we daar dan aan.

We liepen langs de terrassen die nog vol zaten van mensen die aan het eten of aan het natafelen waren, mensen dronken wijntjes en genoten van de zon. Echt zoals op vakantie dus. Ondertussen konden we de heerlijke muziek al horen. We kwamen de bocht om en liepen een klein heuveltje over. Wat we toen zagen was gewoon magisch!

Van terras naar terras hingen slingers met lampjes eraan. Met van die gekleurde bolletjes. In het midden van het plein was een dansvloer uitgezet, picknicktafels stonden buiten, parasols stonden uit, er was een buitenbar, de DJ draaide buiten  en de dansvloer was vol!!!! Adembenemend. Precies zoals je een openlucht salsafeest voorstelt. Maar dat is nog niet alles.

Binnen zijn nog drie verschillende ruimtes. Een salsazaal, bovenaan de trap. Beneden heb je nog een Bachatazaal en voor de Latin liefhebbers die geen dans beoefenen zoals Salsa, Bachata, Zouk, Kizomba etc, is er een Reggeaton/R&B ruimte. Ook heeeeeel chill.

Het fijne van dit evenement is dat het een open karakter heeft en er hangt een hele fijne sfeer.  En het is ook nog eens gratis! Er worden ook regelmatig workshops gegeven waaraan je kunt deelnemen.

Ik kan er zelf helaas niet bij zijn maar ik raad het absoluut iedereen aan! Volgende keer ben ik er zeker bij!

Kijk voor meer informatie op:

Website | http:/www.mysummerbreeze.nl
Facebook | http:/www.facebook.com/mysummerbreeze
Twitter | http://twitter.com/mysummerbreeze
YouTube | http://www.youtube.com//mimoargam

Binnenkort heb ik twee interviews op mijn blog staan!

Groetjes Kimber

 

 

 

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender