Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

01 apr Salsastapje over de grens

Je salsagrenzen verleggen? En je zonbehoefte bevredigen? Evelyn Viana Lovera biedt uitkomst. Een vrolijke Venezolaanse die niet alleen weergaloost beweegt maar ook nog eens haarfijn uitlegt hoe een pasje bedoeld is. Of juist niet bedoeld. Zo kom je goed beslagen ten ijs in ’t warme LLoret de Mar. Daar organiseert zij haar festival; el Congreso y V Campeonato Internacional de Pasos Libres de Salsa el 9, 10 y 11 de mayo. Wedstrijden, workshops, en veel feest. Pas nog haar dans- , dj- en lestalent genoten. Ook een weekendje weg, maar iets dichterbij huis. Het pittoreske Biezenmortel bruiste even als klein Cuba in Brabant.

Mijn salsaschoentjes tot ’t uiterste getest in allerlei workshops. Ook die van Evelyn la Negra. Hard werken, nog harder lachen. Haar gezicht spreekt boekdelen; met komische gezichtsuitdrukkingen en handen en voeten maakt zij de finesses van de passen – libre o en pareja - duidelijk. Haar grenzeloze energie laat jou moeiteloos je dansgrenzen verleggen. Wil je wel, maar weekendje te kort? Vlieg op Girona, pak eerst de bus naar LLoret de Mar en later de Barcelona Bus voor een paar dagen – en salsanachtjes - in de stad van Gaudi. Mei te kort dag? In de salsatheken van Barcelona haal je ’t hele jaar door je salsahart op. Spanje te ver weg? 5 en 6 april is Evelyn bij dansschool Salsa Viva in de gastvrije Hanzestad Deventer. 

 

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender