Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

19 mei Salarisverhoging of salsa?

Een paar keer per jaar een bezoek aan de schouwburg levert een groter geluksgevoel op dan een salarisverhoging van € 1.146, - per jaar. Ga je liever naar een concert? Dat kan, maar het levert “slechts” € 909, - op. Nog beter is het om zelf te dansen. Goed voor maar liefst € 2.049, - aan extra geluk. Happy faces op de dansvloer verklaart door een onderzoek van de London School of Economics. En hoe heerlijk dat wij ons in het zomerseizoen ook nog eens buiten op onze salsacombinaties uit kunnen leven.

Want dé salsacombinatie vind ik salsa en zon. Waan mij dan in latijns-Amerika – lees Cuba – en in gezelschap van heel veel andere salseros. Eindeloos genieten van muziek, moves en mensen. In Cuba hebben mensen niet veel nodig voor een feestje; als één buur muziek heeft en een andere buur iets te drinken dan is ’t feest in de buurt. Die vlieger gaat in Nederland niet echt op. Maar gelukkig voor ons zijn er heel veel organisatoren van feestjes. En ook feestjes en festivals in parken, op pleinen en ’t strand. Feestje vinden? Word lid van een group als ‘Salsa parties’, Wanna dance? Salsa/ Bachata/ Kizomba/ Zouk’, Salsa Events DE. NL. BE.’ of een van de vele andere op Facebook!

Allemaal tickets boeken en op dansles dus? Ja, maar eerst nog even zwemmen. Dat is de activiteit die, na dansen, het meeste waarde toevoegt aan het leven: regelmatig zwemmen staat gelijk aan de waarde van het geluksgevoel bij een salarisverhoging van € 1.998, - per jaar. Ja, je leest ’t goed. Trouwens ook de bibliotheek bezoeken verhoogt het geluk meer dan een salarisverhoging van € 1.666, -. Zwemmen in ’t geld lijkt misschien de beste manier om al die activiteiten, die je een geluksgevoel opleveren, te kunnen bekostigen. Maar een lach en een dansje zijn gratis. Geniet van ’t leven en dans onder de zon!

Danselsje

Bron: http://www.nrcq.nl/2014/05/13/wat-is-beter-dan-opslag-zwem-dans-of-brei

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender