Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

01 sep Nieuwsbrief September - Actie steun KiKa

Nieuwsbrief september 2012

 

Beste salsaliefhebber,

 

Voor de meesten van ons is de vakantie weer voorbij. Een enkele geluksvogel heeft nog een reisje voor de boeg. Voor wie heimwee heeft naar zonnigere sferen, zijn er gelukkig de salsafeestjes. Zomerse muziek en tropische temperaturen; je waant je weer even in een warm land. En vanaf september start er weer een heel nieuw salsaseizoen, met volop aanbod van lessen en feestjes. Leuk om al je salsamaatjes weer te zien en reiservaringen uit te wisselen. 

 

 

SalsaSchoen.nl is klaar voor het nieuwe seizoen: nieuwe schoenen, nieuwe voorraad, nieuwe acties. In de maand september steunt SalsaSchoen.nl Stichting KIKA.

 

 

Inhoud nieuwsbrief

-       Nieuw assortiment

-       Nieuwe voorraad

-       KIKA-actie

 

 

 

Nieuw assortiment

Een nieuw salsaseizoen kan natuurlijk niet beginnen zonder een nieuw assortiment. Kijk op www.salsaschoen.nl voor de nieuwste aanwinsten in onze collectie.  

 

 

Nieuwe voorraad

Was jouw favoriet laatst niet meer in jouw maat verkrijgbaar? Vanaf 1 september 2012 hebben wij bijna alle maten weer op voorraad.

 

 

KIKA-actie: Steun de stichting Kinderen Kankervrij

In de maand september hebben wij een hele bijzondere actie. Bij elke bestelling van salsaschoenen op SalsaSchoen.nl krijg je een knuffelbeertje t.w.v. € 5,95 cadeau. De opbrengst van deze knuffelbeertjes gaat naar Stichting KIKA: Kinderen Kankervrij.

 

KIKA zamelt geld in voor onderzoek op het gebied van kinderkanker. Met name onderzoek naar minder agressieve en minder pijnlijke behandelingen, behandelingen met minder bijwerkingen en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

 

Koop je salsaschoenen in de maand september, dan steun je KIKA. Een beter moment om schoenen te kopen is er niet, toch?

 

 

Wij hopen je snel weer te zien op www.salsaschoen.nl

 

Vriendelijke salsagroeten,

 

Team SalsaSchoen

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender