Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

01 jun Nieuwsbrief juni - Actie Gratis Bioscoopbon

Beste salsaliefhebber,


De salsa-agenda puilt uit met feestjes en festivals. Zowel binnen als buiten kun je je salsahart ophalen. Wij dansen elk weekend tot we geen stap meer kunnen zetten. Af en toe moeten we dan ook even met de voetjes omhoog. Zijn jouw voeten ook toe aan een avondje rust? Lees in deze nieuwsbrief meer over onze actie ‘Gratis Bioscoopbon bij elke bestelling!’


Inhoud nieuwsbrief

- Achteraf betalen met Afterpay
- Nieuwe aanbiedingen
- Gratis Bioscoopbon


Achteraf betalen

SalsaSchoen.nl biedt een unieke service. Bij ons kun je achteraf betalen via Afterpay. Je krijgt je aankopen toegestuurd en kunt ze eerst thuis bekijken. Als ze bevallen dan betaal je via een digitale acceptgiro. Thuis passen is dus heel gemakkelijk. Is je bestelling toch niet naar wens, dan stuur je alles kosteloos retour. 

SalsaSchoen.nl streeft naar tevreden klanten. Wij zijn dan ook heel trots op de vele positieve reacties. Kijk op www.salsaschoen.nl bij referenties voor de ervaringen van anderen.


Nieuwe aanbiedingen

Wij hebben nieuwe aanbiedingen in onze webshop. Neem snel een kijkje op www.salsaschoen.nl, bestel voordelig nieuwe schoenen en ervaar onze unieke service.


Gratis Bioscoopbon t.w.v. € 7,50

In de maand juni krijg je bij elke bestelling van salsaschoenen op www.salsaschoen.nl een Nationale Bioscoopbon t.w.v. € 7,50 euro cadeau. Verwen je voeten dubbelop met comfortabele nieuwe salsaschoenen en een avondje rust.


Vriendelijke salsagroeten,


Team SalsaSchoen

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender