Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

04 feb Nieuwe collectie bij SalsaSchoen.nl

Vanaf februari heeft SalsaSchoen.nl elke maand een nieuwe salsaschoencollectie ter beschikking! Omdat er altijd veel vraag is naar nieuwe salsaschoenen met meer variatie heeft SalsaSchoen.nl besloten om elke maand een aantal nieuwe schoenen toe te voegen aan de bestaande collectie. Op deze manier willen we zoveel mogelijk mensen aan de perfecte dansschoen helpen!

Deze maand staat de collectie natuurlijk al vast, maar heb je een echte droomdansschoen die je in deze collectie wilt zien? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! We zullen dan kijken of we deze schoen toe kunnen voegen in onze collectie.

En deze zullen niet alleen uit salsaschoenen bestaan, ook hebben we ervoor gezorgd om schoenen voor Bachata, Kizomba en Zouk toe te voegen aan onze bestaande collectie. Schoenen met open teen, dichte teen, van rood tot zwart, hoge hak of lage (blok)hak noem het maar op. In onze nieuwe collecte hebben we geprobeerd om zo veel mogelijk variatie aan te bieden.

Neem snel een kijkje bij onze schoenen!

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender