Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

13 jun Ik ga op reis en neem mee...

Mijn salsaschoenen en dansgympen. En beide in mijn handbagage. Die kan ik echt niet missen op mijn vakantie naar Cuba. En daar niet aangekomen schoenen vervangen door nieuwe is geen optie. Die zijn er gewoonweg niet te koop. Voor mij is aankomen in Havana altijd een stukje thuiskomen. Begin te stralen en dat verbleekt pas weer weken naar thuiskomst in Amsterdam. Cuba biedt ultieme combinatie van vakantie en salsa. Doe altijd 1 week georganiseerde dansreis en dan nog wat tijd voor mijzelf. Daarin doe ik vaak ook nog wat lessen en dan bij andere leraren of escuelas de baile. Die vind je op heel Cuba en zeer zeker ook in Havana volop. Zoals Explore Havana, Marisuri, Salsa en casa, Salsa Express.

Er zijn veel organisatie die salsareizen aanbieden. Ook naar Cuba: Viadanza, Cuban Dance Experience, Two4salsa, Cuba moves you, Dance4two. Ik doe al jaren met heel veel plezier een weekje met Bernard van Dance4two. Goede, gezellige, dansgrage leraren - mannelijk en vrouwelijk- en leuke, lachgrage, landgenoten. Hoewel er tot nu toe in iedere groep ook minimaal één enthousiasteling uit België bij is. Je krijgt privéles in een groep. Soms wel met zo'n 70 mensen tegelijk aan 't lessen. Juist dat dansen met een hele groep enthousiaste salsaliefhebbers vind ik zo leuk. De cubanen die lesgeven zijn overduidelijk gek op dansen; doen ze 't liefst dag en nacht. Dat maakt uitgaan in die georganiseerde week dan ook zo comfortabel, want dan vergezelt jouw dansleraar jou. Dus ben je verzekerd van zeker één danspartner. Eentje waarmee je ook uit de voeten kunt. En de andere dansleraren uit de groep zijn jou zeker ook ter wille als je eens met een ander de dansvloer op wilt. Dance4two komt op Cuba ook in Santiago de Cuba en Trinidad.

Er zijn genoeg plekken in Havana waar je uit dansen kunt. En niet alleen 's avonds. Je hebt er twee casa de la música: één in Miramar en één op Galliano. En zo heten ze dan ook: Casa de la música Galiano en Casa de la música Miramar. Je hebt La Cecilia, Cafe Cantante, La Gruta, Hotel Florida, Hotel Habana Libre, Tropicana, en Jardin de 1830 (salsa in de buitenlucht). En niets leukers dan spontane feestjes ergens op straat of bij iemand thuis. Veel hebben Cubanen niet nodig voor een feestje. Muziek, mensen, rum? En daar is 't feestje. Ik ben er klaar voor; voor architectuur, musea, paladars, muziek, casino, rueda, son, zon, strand, nieuwe vrienden, oude vrienden en vooral voor heel veel plezier. Me encanta!

Danselsje

Zo ontspannen ze tijdens de dansles in Havana bij Dance4two!

http://youtu.be/-xpBOdN98eY

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender