Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

06 aug Feest!

Twee weekenden vol met live muziek

De komende twee weken kunnen we eindeloos dansen op live muziek! Aankomend weekend zijn de inmiddels alom bekende Antilliaanse feesten in Hoogstraten (België). Op vrijdag en zaterdag is er live muziek van 20u 's avonds tot 5u in de ochtend. Er zijn 4 verschillende podia en er treden 11 groepen per avond op.

Ook op Dias Latinos worden we getrakteerd op live muziek. Met ruim 60 optredens verdeeld over zeven podia voorziet het festival de binnenstad van dans en muziek. Drie dagen vol kleurrijke dansgroepen en swingende ritmes met stijlen als tango, salsa, merengue en cumbia in zwoele sferen. Het festival is behalve een cultureel hoogtepunt voor de stad Amersfoort, een uniek festival in heel Nederland.

Dus maak je agenda leeg en swing erop los!

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender