Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

14 apr Do Epic shit

Je grenzen verleggen, je niet druk maken om wat anderen mensen van je denken en even helemaal los gaan. Afgelopen weekend heb ik het eens over een andere boeg gegooid. 

Laat de rebel in je los

Ik draag twee kleine knopjes in mijn oor, mijn huis is ingericht met lichtroze accessoires , ik werk in de kinderopvang, zie er altijd netjes uit – hakjes en een colbertje- ,  doe alles op de fiets of met openbaar vervoer want dat is beter voor mijn conditie en het milieu, zelfs met een fles wijn achter mijn kiezen ben ik nog verstandig en doe ik het licht aan op mijn fiets en probeer zo zachtjes mogelijk binnen te strompelen zonder dat mijn buren last van mij hebben. Er is niks Epic’s aan mij.

Hoe kom ik er dan op om dit blog over ‘Epic shit’ te schrijven?  Ik heb afgelopen weekend gemerkt dat ik helemaal niet zo veel meer nodig heb om mij Epic te voelen en te gedragen. Een weekend geen Salsa dansen is Epic genoeg voor mij.

Voor mij is rebelleren een dag mijn haar niet wassen.

Twee vriendinnen van mij vierde afgelopen weekend hun verjaardag en namen ons mee een avondje stappen in Amsterdam. Bij het woord stappen en Amsterdam kreeg ik al hartkloppingen. Dit was niet binnen mijn veilige omgeving. MIJN omgeving is de salsawereld. Waar ik mezelf kan laten gaan. Outside of your comfort zone is where the magic happens. Dus….ik bedacht dat ik het ook wel eens fijn kon vinden om me te gedragen als Miley Cyrus of Lindey Lohan. Dus ik ging er voor.

Het begon met mijn outfit. Zwarte broek, doorschijnende zwarte blouse, haar in de krul, grote opvallende oorbellen, rode lippenstift en……mijn Vans. Nee, inderdaad, niet mijn hakken!

Op naar Amsterdam waar ik me voor mijn gevoel gedragen heb als een rebel. Ik heb op straat taxi’s aangehouden in plaat van naar een standplaats te lopen, ik heb allerlei cocktails door elkaar gedronken, nummers van mijn vriendinnen aan vreemden gegeven, iedereen aan iedereen proberen te koppelen, op Nederlandstalige muziek gedanst en meegezongen, en van binnenuit  een kroeg achter het raam een soort van striptease gegeven aan mijn vriendin die buiten stond. Ik dacht dat niemand het zou zien totdat ik hoorde:’ dat zag ik’. Een jongen die naast me stond.

Wat ik met dit verhaal duidelijk wil maken aan alle mensen die dit lezen en nog niet in aanraking zijn gekomen met de Latin wereld, zoals ik al eerder zei:  Outside of your comfort zone is where the magic happens. Do Epic en verleg je grenzen. Ik heb dat het afgelopen weekend in het uitgaansleven in Amsterdam gedaan. Tijd voor jullie om dat ook eens te doen. Aan rebelleren hoef je niet gelijk aan Lindsey Lohan te denken zoals ik deed. De grenzen waarbinnen jij je vrij voelt ligt voor iedereen anders.

Een mooie kans om dat te doen is tijdens de proefles Salsa op Zondag 13 April van 18.45 – 19.45 in Hoofddorp bij Club Fiera.
Op 19 April organiseert club Fiera in Hoofddorp een feest. Dat feest staat bekent om de vriendelijke en behulpzame sfeer. Het is echt een Social club. Op dit feest kun je meedoen aan een workshop Salsa voor beginners en Bachata Dominican Style Intermediate. Kaarten zijn maar 10 euro inclusief shows en workshops! Kijk voor meer info op www.clubfiera.nl .

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender