Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

03 apr Dance is the hidden language of the soul

-Martha Graham-

Dans is de verborgen taal van onze ziel. Klinkt zwaar en zweverig. Maar dat is het niet! Denk aan jezelf laten gaan op de muziek en beweeg alsof niemand naar je kijkt. Als je één bent met de muziek, voel je de muziek diep in je hart en kun je je lichaam bijna niet tegenhouden om te bewegen. Die connectie tussen muziek horen en voelen moet eruit. Dans met je hart, je voeten zullen volgen. Zo ervaar ik muziek en dansen.

Ik ben Kimber, 26 jaar en wonend in Noord-Holland. Welkom op mijn blog. Vanaf nu schrijf ik elke week een stukje wat alles met Salsa en Latin te maken heeft. Feesten, lessen, schoenen, winkels, weetjes, nieuwste trends etc. Waarom ik een blog wil schrijven? Er was vraag naar en ik heb me opgegeven. Schrijven is niet mijn passie, maar het onderwerp waarover ik ga schrijven is binnen 6 maanden mijn passie geworden.

Na vijf jaar niet te hebben gedanst heb ik het sinds 6 maanden weer opgepakt en ik ben verslaafder dan ooit! Terug bij mijn oude dansschool Club Fiera in Haarlem en nog gezelliger dan voorheen! Overactief word ik van alle dansprikkels om mij heen. Ik wil niks missen en heb me overal voor ingeschreven. Salsa, Bachata bootcamps, Kizomba en wie weet volgt er nog meer.

Behalve mijn filosofische kijk op dansen zoals ik hierboven beschreven heb is dansen ook dé sociale sport/hobby/passie die je maar kunt bedenken. Er wordt zoveel binnen de danswereld georganiseerd. Het is zo een sociale wereld. Iedereen is vriendelijk, behulpzaam, open, leergierig en warm.

De bedoeling was om mezelf voor te stellen deze week en kort iets te vertellen over dansen in het algemeen. Maar ik ben afgelopen weekend naar zo een gaaf feest geweest, dat moet ik gewoon echt delen! PAL MUNDO in Zoetermeer was echt geweldig.  Alles over voor de Bachata King Romeo Santos. Wat een heerlijke sfeer op dit geweldige feest. Gillende meiden, meezingende groepen, verliefde stelletjes dansend op Bachata, live Salsa muziek, dansen op Reggeaton, exotische sfeer en eten en natuurlijk een aangename temperatuur. Deze ervaring neemt niemand mij meer af!

Volgende week meer over het vinden van de leukste Latin feesten!

Groetjes Kimber 

Dance first, think later…..

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender