Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

26 maa Clarinda - even voorstellen

page title 

Even voorstellen.

 

Lieve Latinlovers,

 

Welkom bij de blog van www.salsaschoen.nl!

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Clarinda Glismeijer, ik ben 26 jaar jong en ik ben woonachtig in een klein plaatsje op de Veluwe, genaamd Hulshorst.

Ik woon in een leuke nieuwbouwwoning samen met mijn vriend Remco, en onze diertjes. Het zijn er nogal wat, maar ik zal ze aan jullie voorstellen J Wij hebben 3 poesjes: Kumi, Pussy en Beauty.

-Kumi (Cypers grijs/zwart) komt van Kumiko en dat betekend in het Japans ‘’eeuwige schoonheid”, ze droeg deze naam al toen ik haar als kitten ophaalde, en ik vond hem eigenlijk wel heel bijzonder dus ik heb het zo gelaten, en iets afgekort. Zij is 5,5 jaar oud.

-Pussy (Wit met een rood staartje), tja foute naam, ik weet het, maar jullie kunnen vast wel bedenken dat ik haar die naam niet gegeven heb. Dat kan alleen een man verzinnen ;) Pussy is 2 jaar oud.

-En Beauty (Bont gekleurd) doet haar naam gewoon eer aan. Echt een mooi beestje, en nog een jonkie eigenlijk. Ze is nu 11 maandjes oud.

Dan hebben we nog een hond, een blonde labrador van 1,5 jaar oud. Zij heet Disney en zij zit op dit moment in de puberteit dus ze is lekker eigenwijs en ont-zet-tend druk.

Maar verder echt een schat van een beest.

Ook hebben we een papegaai van 17 jaar oud, zij heet Coco en kletst lekker wat weg. We hebben haar besmet met het latin virus, vooral op merengue gaat ze helemaal uit haar dak. Geweldig!!

En last but not least, onze goudhamster Trippie, genoemd naar onze straat; De Tripklomp. Trippie is nu ongeveer een half jaartje bij ons en is erg tam.

Nu jullie hier wat over weten zal ik wat meer over mijzelf vertellen. Ik werk 4 dagen per werk als kapster in een salon in Bilthoven, en ik heb veel plezier in het vak. Inmiddels werk ik al bijna 5 jaar bij deze salon. Tijdens het werk word er veel gekletst over salsa, veel klanten zijn op de hoogte van mijn hobby verslaving. Ook mijn collega’s worden volgens mij af en toe wel een klein beetje gek van me J

Ik dans samen met mijn vriend Remco. Wij doen dat nog niet zo heel lang, sinds september 2012, maar we weten wel dat we hier onze passie in gevonden hebben. Regelmatig krijgen wij dan ook te horen dat de passie er vanaf spat bij ons, en dat je echt kan zien dat wij meer zijn dan danspartners alleen.

Ook zijn wij vrijwilliger bij onze dansschool. We dansen overigens bij Salsa es la vida in Harderwijk, en zij organiseren elke zondag in Zeewolde het zogenaamde ‘’Salsa Domingo’’ in een prachtige beachclub. Hier helpen wij regelmatig met op- en afbouwen, of bij de garderobe. Ook bij de aankleding van feesten zijn wij van de partij.

Ik vind het leuk om lekker afwisselend te dansen, met name bachata, merengue en salsa. De andere dansstijlen zijn wij (nog) niet zo in thuis, maar dat komt vanzelf allemaal.

Op 30 augustus 2014 zullen Remco en ik onze liefde voor elkaar gaan bezegelen, wij gaan elkaar het jawoord geven bij de beachclub! Wij zullen uiteraard de dans openen met o.a. een salsa.

Onze huwelijksreis staat gepland naar Cuba, daar waar de salsa geboren is. Het lijkt me daar schitterend. Uiteraard zal ik ook daarover uitgebreid verslag gaan doen, ik kan niet wachten tot het zover is!

Voor jullie zal ik random gaan schrijven over allerlei onderwerpen, alles wat met latin te maken heeft. Hebben jullie verzoekjes, dan hoor ik dat graag.

Ik hoop dat jullie mijn blogs met heel veel plezier zullen lezen!

Hasta la proxima!

Saludos,

Clarinda

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender