Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

12 mei Bevrijdingsfeest

Op 5 mei werd er in het leukste Latin café van Haarlem een bevrijdingsfeest georganiseerd door Latin Dance makelaar Maikel Hoogdorp.  

En wat is nou een mooiere gelegenheid om vrijheid te vieren dan samen zijn,  veel lol hebben, samen dansen, muziek en veel plezier.

Ik dacht dat alles te kunnen vinden op bevrijdingspop in Haarlemmerhout in Haarlem. Vorig jaar was ik er de hele dag. De sfeer was super! Mooi weer, iedereen was vrolijk en gezellig. Maar wat ik dit jaar aantrof, was geen gezelligheid, lol, muziek, plezier en dansende mensen.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik pas om 18.00 uur van huis ging en om 19.00 uur nog rondjes reed in Haarlem omdat ik geen parkeerplaats kon vinden. Tegen de tijd dat ik op bevrijdingspop aankwam, was het pauze. Geen muziek, geen sfeer, gewoon een uur lang niks. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar mensen die geen controle meer hadden over zichzelf, niet meer in een rechte lijn konden lopen, hard schreeuwden, zich uitsloofden en bier in de lucht gooiden.
Ik heb rechtsomkeert gemaakt van Haarlemmerhout naar de Smedestraat om naar het bevrijdingsfeest van Maikel te gaan.

Onderweg kwam ik nog een paar eenzame mensen tegen die hun groep vrienden kwijt was geraakt en zwalkend en spugend hun weg naar huis zochten. Tenminste, dat is mij verhaal hierachter.

Aangekomen in Kokonoché voelde ik mij opgelucht. Mijn eigen vertrouwede omgeving, mijn mensen, mijn muziek en mijn dans. Behalve de vaste klanten en cursisten die daar les volgen waren er ook veel nieuwe gezichten. En dat is precies het doel van Latin Dance makelaar (Maikel Hoogdorp) maar ook van het bevrijdingsfeest. Iedereen is welkom, ook mensen van buitenaf. Er werd allerlei muziek gedraaid dus iedereen kon ook de dansvloer op.

Volgende week Vrijdag heb ik een meeting met Latin Dance makelaar en vertelt hij precies wat hij doet, waar je hem kunt vinden, waarvoor je hem kunt inschakelen en nog veel meer!

Groetjes Kimber
 

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender