Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

01 nov Actie November: gratis 'I love Salsa' T-shirt

Actie 'I love salsa' T-shirt 
In november 2012 hebben we een speciale actie: bij elke bestelling van salsaschoenen op www.salsaschoen.nl krijg je een 'I love salsa' T-shirt t.w.v. € 19,95 cadeau. Wees er snel bij want op = op!

Heb je geen nieuwe salsaschoenen nodig, maar wil je wel een 'I love salsa' T-shirt? Het T-shirt is te koop in onze webwinkel. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.salsaschoen.nl! 

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender