Juni in met SalsaSchoen.nl!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten! De laatste tijd hebben wij vooral veel dames salsaschoenen toegevoegd in onze collectie. Maar mannen, niet getreurd want deze maand zijn de jullie aan de beurt! Ook voor jullie hebben we weer een nieuw aantal salsaschoenen beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website!

Heb je al een aantal leuke schoenen gezien op onze website, maar kan je nog niet meteen een keuze maken? Kom eens passen in onze showroom! Neem contact op via info@salsaschoen.nl of 030-7470220 om de perfecte salsaschoen te vinden!

Ook speciaal voor de zomer hebben we ook de Byron Bay zonproducten toegevoegd in onze collectie. Krijg en onderhoud je zomers kleurtje met bijvoorbeeld de Byron Bay Beachbalm of de Byron Bay Oil spray. Voor een overzicht van alle producten van Byron Bay klik hier!

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen.nl

18 dec 15% korting op de feestelijke collectie van SalsaSchoen.nl!

December is er, en dat betekent dat de maand van feestjes en glitter officieel van start is gegaan! Speciaal voor deze maand heeft SalsaSchoen.nl onze eigen feestelijke salsaschoenen in de aanbieding.

In deze maand krijg je 15% korting op de onze zilver- en goudkleurige salsaschoenen. Speciaal voor jou om de maand in glitter en glamour door te brengen. Zorg ervoor dat jij de mooiste sprankelende salsaschoenen hebt op alle Salsafeestjes in december. Bereid je goed voor en neem snel een kijkje bij onze feestelijke salsaschoenen want OP=OP!

Als je maat er niet bij staat kunnen we deze helaas niet meer erbij bestellen. Geadviseerd is om de schoenen een halve maat kleiner te bestellen omdat onze schoenen iets groter kunnen vallen.

Met vriendelijke groet,

Team SalsaSchoen

Terug

Waarom SalsaSchoen.nl

  • Moeiteloos online bestellen
  • Meer dan 500 modellen
  • Makkelijk thuis passen
  • Altijd scherpe prijzen
  • 14 dagen op zicht
  • Niet goed, geld terug
Salsaschoen
betalen bij Salsaschoen.nl
Inschrijven voor nieuwsbrief
© 2022 onderdeel van Danswinkel.nl Webontwikkeling: Engender